Community

User Generated Review – Serioux Keriam Gaming Keyboard by Georgian Zara

In urma concursului Zona si X by Serioux desfasurat pe pagina noastra de Facebook si in care va invitam sa testati periferice de gaming ale acestui producator, castigatorul Georgian Zara a scris un review excelent al tastaturii Keriam, pe care vi-l prezentam mai jos.

Zara Georgian - User Generated Review Serioux Keriam Gaming Keyboard
Georgian Zara este castigatorul tastaturii de geming X by Serioux Keriam.

„A venit frumos impachetata intr-o cutie faina, mata, cu toate detaliile pe spate si de 4 zile a devenit tastatura mea principala de gaming si simt ca nu o inlocuiesc prea curand.

X by Serioux Keriam Gaming Keyboard

Am jucat League of Legends, Lineage 2 si Survarium, jocuri la care tastatura trece orice test (mai putin faptul ca nu are butoane MACRO).

Balanta dintre PRO si CONTRA este grav inclinata in partea PRO pentru ca:

Tastele sunt perfect distantate, au o cursa destul de mare si dupa ore intense de joc (o sesiune de 5 ore + altele de cateva ore) am observat ca fac fata cu brio la transpiratia ce apare pe palme si degete. Tasta SPACE scoate un sunet putin deranjant dar cred ca este o chestie ce se poate remedia pe viitor. Producatorul ne spune ca durata de viata este de aproximativ 10 milioane de apasari si eu cred ca nu se inseala pentru ca se simte o calitate neasteptata la fiecare apasare. Timpul de reactie este bun si prin combo FN + Q puteti regla viteza de raspuns a tastelor (Pretty Cool huh?).

Iluminarea este buna si eu apreciez genul acesta de iluminat pentru ca partidele mele de gaming sunt insotite de lumina de lampa (asa imi place sa joc, pe lumina). Are 3 intensitati de lumina – FN+PageUp/PageDown – si 3 culori (de fapt sunt mai multe culori doar ca sunt imbinate intr-un mod placut de fade: verde-rosu-albastru* / cyan-yellow-magenta / albastru-verde-rosu; (*preferatul), effect de breathing – FN+Tasta pentru iluminat (tastatura pulseaza / intensitatea luminii creste gradual) si optiunea de a juca cu tastatura neiluminata.

X by Serioux Keriam Gaming Keyboard

2 optiuni utile pe care le sugerez oricarui utilizator (Gamer) de PC/Laptop:

FN + F1-F12 (comenzi multimedia, eu folosesc mult volumul din tastatura) si FN+Tasta Win pentru blocarea acesteia.

Tastatura beneficiaza de functia anti-ghosting la cel putin 3 taste.

Materialul din care este realizata tastatura este un plastic dur, cu feeling premium si aspect mat. Fix sub tasta space avem o bucata de aluminiu acoperita foarte dragut cu o folie de protectie (se da jos). In partea superioara avem un “chenar” in care este inscriptionat brandul si modelul (SERIOUX KERIAM) si sa nu uitam de inca 4-5 elemente de design ce ii ofera un aspect futurist. Sub tastatura avem 2 picioruse pentru a regla unghiul la care vrem tastatura pe birou. Cablul USB este invelit in material textil pentru a nu se incurca foarte usor si Palm-Rest-ul are o dimensiune buna pentru playerii cu palma medie-mare.

Ma declar multumit de aceasta tastatura semi-mecanica de gaming, cu o lumina calma si un feeling (ma repet, dar asa suna cel mai bine) premium si va spun ca Serioux Keriam Gaming Keyboard este un periferic esential in viata oricarui pasionat de jocuri.”

                                                                                                                                   Georgian Zara: castigator X by Serioux Keriam

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button