Community

User Generated Review – Samsung Galaxy S7 Edge si Gear VR, by Rares Alexandru Avram

Castigatorul unui headset Gear VR, Rares Alexandru Avram din Tulcea, care a avut ocazia sa testeze si un telefon Samsung Galaxy S7 Edge impreuna cu dispozitivul de realitate virtuala, ne-a trimis review-ul sau asupra acestei experiente. Va invitim sa cititi marturia sa in randurile ce urmeaza.

Am avut o experienta placuta si productiva cu produsele primite.

Telefonul se comporta asa cum ma asteptam: raspunde prompt la orice comanda, suporta executia mai multor task-uri, camera foto isi face treaba foarte bine in conditii de lumina scazuta, ecranul este competent, luminos, culorile fiind vii si placute, unghiurile de vizualizare foarte bune, iar cititorul de amprente functioneaza ireprosabil.
In schimb, dimensiunile terminalului si sticla ce il protejeaza il fac alunecos si dificil de manevrat cu o singura
mana.

Apreciez design-ul rafinat si faptul ca s-a lucrat la camera foto, aceasta iesind mult mai putin in relief si in acelasi timp fiind mai naturala asezarea telefonului pe o suprafata plana. Marginile rotunjite ofera o senzatie placuta la atingere.

Browsing-ul este o placere pe acest dispozitiv precum si vizionarea clipurilor 4k pe care le poate realiza si camera foto.

Functia Always On mi se pare foarte utila in sensul in care nu mai esti nevoit sa aprinzi noaptea ecranul telefonului care probabil iti creeaza un disconfort din cauza impactului brusc cu lumina puternica.

In ceea ce priveste Gear VR by Oculus, acesti ochelari te trimit intr-o alta lume, ceea ce ne face sa vorbim de un alt nivel la care va ajunge tehnologia. Am incercat mai multe aplicatii si niciuna nu a creat probleme, nu s-a blocat sau a functionat sacadat. E drept ca la inceput simti oboseala ochilor neobisnuiti cu astfel de experiente. In rest, sunt confortabili, usor de utilizat, si cu impact la persoanele necunoscatoare.

Va multumesc ca mi-ati oferit ocazia de a incerca acest pachet. Apreciez rodul muncii dumneavoastra, emisiunea Zon@ IT!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button