MORE

Uscatorul electric, util în lunile reci

Uscatorul electric este o solutie ieftina pentru anotimpurile mai reci. Umiditatea și temperaturile scăzute din timpul iernii fac sa treaca zile bune înainte de a putea goli rack-ul de uscare.

uscator electric 1

Mai nou, a aparut un uscator de rufe electric. Datorita celor șase bare din aluminiu are un consum minim 0,10 KW / h la o putere de 100W si este echipat cu termostat intern.

Desi are un pret mult mai mic decat uscatorul automat, exista o serie de dezavantaje precum formarea condesului in camera in care hainele se pun la uscat si necesitatea supravegherii acestuia.

Uscatorul electric nu este inca extrem de popular in Romania.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button