TECH

Uscatorul de par profesional, util si acasa?

Trebuie sa-ti cumperi un uscător de păr și nu esti sigura ce model să alegi? Un uscator profesional va face ca parul tau sa arate ca la salon? Are sens sa dai banii pe el?

In primul rand trebuie sa stiti ca uscatoarele de par profesioniste nu sunt doar pentru profesionisti si doar pentru saloanele de coafura. Mult mai puternice decât modelele convenționale, acestea sunt caracterizate printr-o formă alungită care directioneaza aerul cu precizie, chiar și la viteze mici. Rezultatul: indiferent de tipul de par, va veti usca mai repede.

Un alt avantaj al acestor aparate este robustețea lor. Nu numai ca au o durata de viata lunga, dar sunt capabile sa functioneze in conditii optime multe ore la rand!

Alte criterii pentru alegerea uscatorului sunt temperatura reglabila si puterea, butonul de aer rece, tehnologiile ceramice și ionice.

Un uscător de păr, cu viteze multiple și temperatură reglabilă poate fi utilizat de întreaga familie.

Tehnologia ionică elimină electrizarea parului.

Tehnologia ceramica protejează de caldura părul și oferă flexibilitate și strălucire.

Butonul de aer rece folosit la sfarsitul coafatului, va va permite sa va pastrati look-ul mai mult timp.

Accesoriile incluse va vor permite coafarea părului în funcție de stare si nevoi.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button