Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

UsBidi – incarcatorul inteligent!

/
/
/
img

Traim intr-o lume in care timpul este foarte important si toti ne dorim sa nu mai treaca atat de repede. Telefoanele devin din ce in ce mai inteligente, tabletele la fel, si toate celelalte dispozitive se imbunatatesc. Dar ce ne facem cu incarcatoarele?

Iata ca a venit si vremea lor! UsBidi este noul model de incarcator care ne va face viata mai usoara. Acesta are o optiune de economisire a bateriei, a timpului, si este de foarte mare incredere. Noul accesoriu indispensabil pentru telefonul si tableta ta reda combinatia perfecta dintre un design de ultima ora si abilitati ce te vor surprinde.12270539_1628601160739014_2076098773_n[1]

UsBidi nu numai ca dubleaza viteza de incarcare normala, dar si opreste, in mod automat, alimentarea in momentul in care bateria este plina, cu ajutorul optiunii de „auto-unplug”, astfel incat nu este vreo problema daca il uiti in priza. Multi dintre noi avem tendinta sa il lasam la incarcat peste noapte, iar acest lucru nu poate decat sa dauneze telefonului, crescand riscul de supraincalzire. Dupa cum spuneam, tine la distanta caldura, extinzand viata bateriei si prelungind timpul in care iti poti folosi telefonul atunci cand nu esti intr-un spatiu in care il poti alimenta.

In cazul unui incarcator normal, daca alegi alimentarea cu ajutorul cablului USB conectat la laptop, acesta iti va face automat si sincronizare de date iar procesul de incarcare se va derula mai greu. UsBidi are o optiune de oprire a sincronizarii datelor, astfel incat toata puterea disponibila va fi utilizata pentru a stimula viteza de incarcare.

Foarte important de retinut este faptul ca functia de dublare a vitezei de incarcare poate fi activata doar daca folositi un cablu USB, nu si daca alegeti o incarcare traditionala cu curent alternativ.

12244199_1628601234072340_1607175562_n[1]

Incarcatorul este disponibil in doua variante: una pentru dispozitive Apple si cealalta pentru Android sau Windows. UsBidi are un indicator LED, capete magnetice, culori vesele iar lungimea cablului variaza (0,3m, 0,9m sau 1,8m).

[USBIDI]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar