MORE

USB-C și HDMI au acum un conector direct

Dacă aveți un dispozitiv a cărui singur port este un USB Type-C, nu mai este mult și veți avea posibilitatea de a-l lega direct la un ecran cu un port HDMI.

A fost stabilit un nou standard pentru un cablu care se ocupă automat de toate funcțiile de convertire a semnalului de date de la USB la HDMI. Acest cablu este momentan compatibil doar cu HDMI 1.4b, ceea ce înseamnă că nu veți avea capacitatea de-a reda prin acest cablu imagini în noile formate HDR sau rezoluții de 4K la 60 de cadre pe secundă.

Totuși, având în vedere că USB Type-C este în general găsit la telefoane și tablete, lipsa de suport pentru această tehnologie nu prea este o problemă. Nu vă pot spune în acest moment exact cam cât de mult ar putea costa un astfel de cablu, dar cu puțin noroc nu va fi la fel de scump precum combinația tradițională de cablu și convertor separat.

Așa că dacă ați vrut vreodată să vă legați telefonul de televizor într-un mod simplu și direct, veți avea posibilitatea aceasta în curând.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. cand dau click pe link-ul dvs ca sa accesez articolul dp site-ul dvs. imi da o eroare „Error establishing a database connection” cu o pagina alba. la tot site-ul face asa(adica orice link spre site-ul dvs.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button