Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

USB 3.1 are capabilitati video si audio!

/
/
/
/
image

Ideea ca nu o sa mai stam sa cautam partea „potrivita” pentru a introduce USB-ul in port ne bucura, mai ales ca avem obiceiul sa il incercam de trei ori pana ne iese o data. Dar daca va spunem ca noul USB 3.1 poate transmite si video si audio… ce spuneti?

In timpul dezvoltarii noului port USB, Video Electronics Standards Association a cochetat in timpul dezvoltarii cu ideea ca s-ar putea transmite prin USB 3.1 semnal audio si video fara probleme, datorita ratei ridicate de transfer a datelor. Ba mai mult, se pare ca au resusit sa faca asta cu rezolutii 4K, lucru care nu poate decat sa bucure utilizatorii. Aceasta noua „gaselnita” se datoreaza unui conector numit Type-C, acesta fiind responsabil de transmisia semnalului la monitor, si totodata trimitand si 100W catre acesta. Asta nu inseamna ca nu este nevoie de adaptoare sau convertoare. Vei avea nevoie de un convertor de la DisplayPort, HDMI, DVI sau VGA, iar in primele luni acestea vor fi cu siguranta extrem de scumpe. Dar analizand cu bataie lunga aceasta noua functie pentru USB 3.1, credem ca ea ar putea revolutiona multe dintre terminalele noastre mobile.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar