PC&Consoles

Următorul update Minecraft va fi unul acvatic

Oceanele din Minecraft sunt în clipa de față puțin cam lipsite de viață: exceptând cazul în care construiți o bază subacvatică sau atacați un templu din adâncuri, nu aveți prea multe motive pentru a face scufundări. Acest lucru se va schimba în primăvara viitoare, odată cu sosirea unui Update Aquatic, care adaugă naufragii, delfini și recife de corali.

La conferința Minecon Earth, echipa care lucrează la joc a anunțat că update-ul va împărți oceanul în biomi, cu diferite tipuri de pești, corali și alge, în funcție de temperatura apei. Veți putea să prindeți peștii într-o găleată și să îi mutați, pentru a putea construi un acvariu gigantic în baza voastră.

Noile structuri, inclusiv naufragii și aisberguri, vor ascunde comori, iar delfinii vor sări de pe mare și te vor îndruma către acea comoară, ceea ce este un lucru frumos din partea lor.

Tridentele sunt unele dintre cele mai interesante lucruri din acest update: acestea sunt arme pe care le puteți folosi atât pentru lupta corp la corp, cât și pentru atacurile la distanță. Aruncarea lor va lovi ținta, dar asta înseamnă că veți pierde arma. Există totuși posibilitatea să o vrăjiți cu un efect de bumerang.

Echipa a mai anunțat și rezultatele unui vot al fanilor despre ce monstru nou trebuie să adauge la următorul update, iar câștigătorul este o pisică de mare care te atacă dacă nu ai dormit câteva zile.

Monstrul, care nu are încă un nume, apare la altitudini înalte și este atras de insomnie, deci, dacă nu ați mai tras pe dreapta de multă vreme, un grup de astfel de animale se va pogorî asupra voastră să vă atace.

Și o veste neplăcută: upgrade-ul 4K Super Duper Graphics care trebuia să apară anul acesta tocmai a fost amânat pentru 2018.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button