MORE

Urmatorul software upgrade Apple Watch este in dezvoltare

Pana in prezent, un upgrade Apple Watch a fost scos din ecuatie, asta pentru ca Apple a lansat „ceasul minune” ca o unitate de sine statoare, care, aparent prinde… si nu prea la public. Suntem aproape siguri ca la cei cu tatuaje nu prinde, dar asta este o cu totul alta poveste. Recent se pare ca cei de la 9to5mac au primit o serie de informatii care arata faptul ca noi upgrade-uri software-uri si tweek-uri sunt pe drum.

Printre acestea se numara aplicatii 3rd party, dar nu foarte multe, si din pacate se pare ca noi skinuri pentru ceas nu sunt incluse in acest upgrade. Pentru ca nimeni nu doreste sa-si personalizeze un ceas electronic ci doreste doar sa urmeze vizunea Apple. Dar suntem rai. Cel mai probabil vor aparea si acestea ca un nou feature pentru Apple Watch 2. Vei putea verifica si Twitter-ul, pentru cei 2000 si ceva de mioritici care chiar sunt interesati de asta, feed-uri si inca vreo cateva elemente.

Se pare ca si o noua functie numita „Find my Watch” (that I misplaced on purpose) va fi prezenta in noul upgrade Apple Watch, similara cu Find my Phone (that I care about). Problema este ca dispozitivul nu se poate lega singur la net, astfel ca Apple intentioneaza sa foloseasca semnale wireless pentru a determina locatia relativa a acestuia. Cu alte cuvinte, functioneaza, dar pe WiFi.

Scuzandu-ne rautatea, multe dintre aceste upgrade-uri Apple Watch par la mintea cocosului, si din pacate multe astfel de elemente sunt deja la maturitate pe alte dispozitive similare, iar Apple, in acest caz, este mult in urma. Ne asteptam totusi pe viitor ca Apple Watch sa foloseasca Flash. (glumim… produsele Apple mobile nu folosesc Flash)

Articole asemanatoare

Back to top button