MORE

Următorul Smartwatch Motorola zărit „in salbaticie”. Adica pe net.

Cu noul Apple Watch pe cale să invadeze piața, probabil vă întrebați ce are pregătit competiția. Yang Yuanqing, CEO al Lenovo, a „cam” dezvăluit ce ne pregateste odata cu următoarea varianta a ceasului inteligent Moto 360.

Prin intermediul unei poze, cu o trusă ce conține o varietate mare de curele și cadre, s-a confirmat un grad mare de modularitate pentru acest dispozitiv. Detalii efective nu au fost anunțate, iar poza în sine a fost dată jos de unde a fost publicată inițial. Însă nimic nu poate fi șters de pe internet.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button