Știri ITTECHTelefoane

Următorul smartphone Lenovo va avea două camere selfie

Lenovo intenționează să lanseze un nou smartphone axat pe selfie-uri conform informațiilor afișate de TENAA. Modelul de telefon are numele L38031, iar punctul principal de atracție îl reprezintă cele două camere de pe partea frontală.

Telefonul are patru camere în total, dar, din păcate, sursa menționează doar rezoluția uneia dintre ele – 13MP. Foarte probabil, combinația de camere din față și de pe spate este alcătuită dintr-un modul principal de înaltă rezoluție și o unitate secundară de detectare a profunzimii cu rezoluție mică (probabil în marja de 2-5 MP). Nu este clar daca modulul de 13 MP este cel principal de pe față sau de pe spate.

Pe măsură ce parcurgem fișa de specificații, vedem un ecran HD de 5,7 inch cu un raport al afișajului de 18:9. Chipset-ul are un procesor octa-core cu viteză de 2.0 GHz și variante de 2 GB, 3 GB sau 4 GB RAM. Opțiunile de stocare sunt 16, 32 sau 64 GB, iar telefonul va rula Android 8.1 Oreo.

Ultima informație pe care o mai avem despre modelul Lenovo L38031 este capacitatea bateriei – 2.970 mAh.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button