Gaming

Urmatorul NFS nu are single-player!

Primul gameplay trailer pentru noul Need for Speed nu va fi lansat pana la jumatatea lunii Iunie, la E3, dar inainte de asta, Electronic Arts ne dat mici informatii cu privire la joc pe Twitter. Se pare ca urmatorul NFS nu are un mod single-player – dar va avea nevoie de o conexiune la internet.

„Putem confirma ca da, o conexiune va fi necesara pentru a juca jocul,” a dezvaluit EA. „Pentru a aduce cea mai buna experienta posibila si a face jocul cu prietenii mult mai satisfacator, va fi nevoie de o conexiune online.”

In alte tweeturi EA a mentionat ca printre beneficiile jocului online se numara „o varietate si o experienta mai satisfacatoare a jocului cu prietenii,” care vor „face parte din experienta ta narativa”. Noul NFS va face uz si de sistemul AlLDrive, intalnit pentru prim oara in Need for Speed: Rivals, care in aparenta uneste modurile single player si multiplayer.

Si… va exista la un moment dat si un mod single player, desi nu se stie mai mult despre el decat faptul… ca va exista. Si va mai lipsi ceva: o vedere din cockpit. „Veti putea schimba unghiurile camerei, insa nu am realizat si un cockpit view”, au declarat pe Twitter EA.

Mai multe informatii cu privire la masini, optiunile de customizare, muzica si eventual o varianta beta ne vor fi date in saptamanile care urmeaza.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button