GamingPC&ConsolesTech&IT

Următorul joc Far Cry are un decor post-apocaliptic

Din moment ce Fallout 76 a lăsat un gust amar unui număr foarte mare de oameni, pare un moment propice pentru ca un alt producător de jocuri să anunțe propriul joc post-apocaliptic. Spre exemplu, Ubisoft ar putea face tocmai asta cu următorul joc Far Cry, astăzi.

Compania a publicat clipul de mai jos în care relevă destul de clar un nou joc din seria Far Cry, a cărui acțiune va fi plasată într-un decor post-apocaliptic.

Jocul nu are deocamdată un nume, urmând ca dezvăluirea oficială să aibă loc în această seară la The Game Awards. Cert este că probabil va fi refolosită o mare parte din harta lui Far Cry 5, din moment ce se leagă direct de unul din finalurile posibile ale jocului cu pricina.

O schimbare radicală a decorului pentru un joc Far Cry nu este tocmai o noutate, Ubisoft tot face asta încă de la clasicul Blood Dragon, iar la un moment a făcut un joc întreg plasat într-o eră pre-istorică.

Anunțul său în proximitatea lansării lui Fallout 76 cu siguranță va convinge câțiva oameni să renunțe la cealaltă aventură post-apocaliptică, în special dacă noul joc va continua să aibă o componentă cooperativă. Nu de alta, dar la partea de FPS creația celor de la Ubisoft este ceva mai brează ca Fallout, iar la partea de RPG este mai puțin iritantă și mai sinceră cu faptul că nu este un RPG.

De asemenea, noul Far Cry pare a avea o arbaletă care trage cu lame de fierăstrău circular, ceva ce cu siguranță va fi pe placul amatorilor de simulare a secționării modelelor de personaje în moduri creative.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button