MORE

Urmatorul iPhone va fi in totalitate „metalic”

Apple are o filozofie de design destul de simpla. Atat de simpla, incat produsele lor sunt identificabile cale de o posta pe rafturile magazinelor. Si nu spunem noi asta, sunt experti care au indentificat aceste lucruri, culmea, chiar in cadrul unui proces. Totusi, iPhone-ul, cel putin ultimul model, nu a fost chiar atat de „metalic” pe cat s-ar fi asteptat publicul. Doar ca, asta urmeaza sa se schimbe intr-un viitor apropiat, insertiile din plastic, folosite pana nu de mult pentru a masca antena telefonului, urmand sa fie inlocuite cu un nou aliaj pe urmatorul iPhone!

Insertiile de pe spatele telefoanelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus au deranjat multi fani Apple, multi mergand atat de departe incat sa le numeasca ridurile-anti-Apple, contrastand cu design-ul curat pe care compania l-a etalat de-a lungul anilor. Totusi, ele sunt acolo dintr-un singur motiv – Scandalul Antenelor… de pe iPhone, care a facut inconjurul lumii in mai putin de 24 de ore, multi utilizatori plangandu-se ca pierd semnalul daca tin telefonul intr-un anumit fel. Motiv pentru care Apple a decis sa introduca plasticul in compozitie.

Ei bine se pare ca acesta este pe cale de disparitie, cel putin cand vine vorba de rama telefonului. Conform departamentului american de brevete si marci inregistrate, Apple tocmai a depus un brevet pentru un tip de aliaj care pare sa fie solutia ideala pentru a inlocui plasticul pe urmatorul iPhone, presupusul 6S. Aliajul arata ca un metal anodizat, dar care permite conexiunea cu antenele telefonului, fara ca semnalul sa fie „impiedicat” in vreun fel. Aplicabilitatea se pare ca nu este doar pentru telefoane, putand fi folosit atat pentru tablete, dar si pentru laptopuri, asa ca va fi intersant sa vedem urmatoarea generatie de dispozitive Apple care contin acest nou aliaj.

Articole asemanatoare

Back to top button