MORE

Urmatorul iPhone nu va avea jack pentru casti [Zvon]

Intr-un final trebuia sa se intample in numele inovatiei si al progresului. Apple se pare ca renunta la jack-ul 3.5 mm pentru casti traditionale in favoarea unui Lightning port, asta daca este sa dam crezare zvonurilor aparute pe site-ul MacOtakara, care au facut publica informatia.

Conform site-ului, Apple planuieste un dispozitiv cu doar 1 mm mai subtire, comparativ cel putin cu iPhone 6s, care va avea in locul jack-ului un Lighting Port bun la toate, cam cum este cazul noului Air de exemplu. Astfel exista doua optiuni pentru cei care vor adopta urmatorul mode de iPhone: fie trec la tehnologie wireless, propusa de Apple cu Beats sau alte brand-uri, fie o sa existe un adaptor pentru Lightning port, lucru putin probabil avand invedere reticenta Apple cand vine vorba de cabluri in plus.

Pe de alta parte site-ul nu este cea mai buna sursa informativa, dar a reusit in trecut sa mai ofere si niste stiri care s-au adeverit. Chiar si asa aceasta stire trebuie privita cu scepticism. In alta ordine de idei renuntarea la un jack audio ar insemna sa regandeasca intreaga linie Beats, proaspat achizitionata, o noua strategie de marketing si sa nu uitam inventarul ramas de pe vremea cand Apple faceau casti cu jack. Asa ca exista o posibilitate foarte mare ca acest zvon sa nu se adevereasca.

[MacOtakara]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close