MORE

Urmatorul Google Glass va avea procesor Intel

Descumpaniti probabil de lipsa de interes manifestata de potentialii consumatori, reprezentantii Google au anuntat ca Google Glass va avea incorporat, intr-un viitor nu foarte indepartat, procesor Intel.

Desi ochelarii inteligenti Google Glass nu au fost inca lansati pentru marea masa a consumatorilor, promotorii acestui gadget au anuntat deja o versiune imbunatatita. Potrivit site-ului Wall Street Journal, care citeaza surse apropiate companiei Google, asocierea dintre Google si Intel este motivata de castigarea controlului pe piata. Intel nu s-a impus inca decisiv pe piata smartphone-urilor si atunci incearca sa se deschida si catre alte gadgeturi, cu aplicabilitate mai… „exotica”.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button