GAMING

Urmatorul expansion pentru World of Warcraft, urmeaza a fi anuntat la Gamescom 2015?

Blizzard a anuntat ca are planuri de a dezvalui urmatorul expansion pentru World of Warcraft in timpul Gamscom 2015. Acesta va fi un expansion follow al Warlords of Draenor care a fost lansat in noiembrie 2014, ce a ridicat nivelul maxim de la 90 la 100 si a adaugat noi dificultati pentru raiduri si un nou joc meta in forma garnizoanelor.

La 9 dimineata PDT pe data de 6 august Blizzard va face stream live de la Gamescom din Koln, Germania. Duminica, 9 august, la ora 8 a.m. PDT Blizzard va avea un dezvoltator World of Warcraft care sa discute cu participantii inainte ca showul sa se sfarseasca. Acesta va intra in detalii privind viitorul expansion.

Stati cu ochii pe pagina de Gamescom 2015 a Blizzard pentru a prinde livestream-ul! Nu am auzit inca pe ce se va axa expansionul, dar putem spera la un expansion Emerald Dream. Un lucru este cert, acest anunt ii poate face pe multi jucatori sa se intoarca la titlul celor de la Blizzard, plus, anunturile de acest gen erau pastrate in general pentru Blizzcon, nu GamesCom, caz in care este foarte posibil sa vedem un anunt mare, dar fara prea multe detalii, acestea urmand sa vina dupa Blizzcon. Daca este asa, Blizzard rupe intr-o oare care masura traditia, oferind si europenilor un motiv de bucurie.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close