PC&Consoles

Următorul Call of Duty este Black Ops 4… sau IIII

După o serie de zvonuri care mai de care, Activision a confirmat o parte dintre ele. Call of Duty din 2018 este Black Ops IIII și urmează să sosească mai devreme decât de obicei.

În timp ce probabil majoritatea ne așteptam ca un nou Call of Duty să fie anunțat și chiar lansat anul acesta, Activision schimbă un pic lucrurile.

Seria Call of Duty își împarte titlurile între trei studiouri de dezvoltare, iar anul acesta îi aparține studioului Treyarch. Astfel, aflăm că următorul joc din serie este Black Ops IIII, care dintr-un motiv sau altul nu folosește cifrele romane așa cum ar trebui și nu se numește Black Ops IV.

Pentru mulți nu a fost tocmai o surpriză, mai ales după ce ne-am obișnuit ca în fiecare an să avem parte de un nou Call of Duty. Dacă cel de anul trecut Call of Duty: WWII a încercat să ne aducă din nou la originile seriei, respectiv al doilea Război Mondial, următorul revine la seria care s-a bucurat de un succes destul de mare, respectiv Black Ops.

Activision nu a oferit mai deloc detalii despre Black Ops 4, cu excepția datei de lansare, platformele pe care va fi disponibil (PC, PS4 și X1) și al unui eveniment de dezvăluire. Începând cu data, anul acesta noul joc vine ceva mai devreme decât eram obișnuiți, respectiv 12 octombrie. În mod normal, Call of Duty apărea undeva la mijlocul lunii noiembrie, însă nu și în 2018.  Acesta este anul schimbării! De fapt, dacă ar fi să ne luăm după un tweet al contului oficial, trebuie chiar să uităm tot ce știm.

Deși cam asta e tot ce aflat despre Call of Duty: Black Ops IIII, Activision a anunțat un eveniment care să aducă ceva mai multe informații și care urmează să se desfășoare pe 17 mai, însă și în acest caz lipsesc detaliile cum ar fi unde și la ce oră. Acum nu trebuie decât să așteptăm.

[Activision]

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button