GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Urmatorul BioShock va fi dezvoltat pe Unreal Engine 4

Urmatorul joc din seria BioShock este menit sa aduca o noua experienta narativa, superioara in fata titlurilor precedente. Motorul grafic care va sta la baza jocului este Unreal Engine 4, oferind suport pentru urmatoarea generatie de console. De vreme ce jocul este departe de lansare, detaliile despre acesta sunt foarte greu de obtinut in prezent.

Cum am reusit sa aflu motorul grafic utilizat? Intr-un post pe Twitter, utilizatorul MauroNL mi-a atras atentia asupra unei liste de job-uri pusa la bataie de noul studio Cloud Chamber Studios, responsabil de joc. Citez „Noi utilizam UE4”, de aici putem deduce si faptul ca jocul se afla abia la inceput. Ne putem astepta sa primim urmatorul BioShock peste cativa ani.

A trecut suficient de mult timp, de cand nu am mai vazut un joc nou din aceasta franciza. BioShock ramane in continuare unul dintre cele mai interesante jocuri FPS, cu actiune dinamica, o poveste interesanta si un univers captivant. Ultimul joc (Infinite) a fost lansat in anul 2013 pe PC, PlayStation 3 si Xbox 360.

Infinite a fost remasterizat ulterior pentru PC, PlayStation 4, Xbox One si Nintendo Switch alaturi de primele doua jocuri din serie; aflate sub BioShock:The Collection. Colectia include toate jocurile single player, precum si un documentar cu Ken Levine si Shawn Robertson. A mai jucat cineva primele jocuri din serie? Daca raspunsul este da, cum vi s-au parut experienta de joc oferita?

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button