MOREPC&Consoles

Următorul Battlefield va putea fi jucat la EA Play 2018

EA face din nou excepție și își va prezenta și anul acesta jocurile, printre care și un nou Battlefield, înainte ca E3 să înceapă și în cadrul propriului său eveniment, EA Play.

În timp ce E3, cel mai mare eveniment anual de gaming, va începe pe 12 iunie, Electronic Arts va găzdui EA Play între 9 și 11 iunie, în Los Angeles, și a dezvăluit și câteva dintre planurile sale, printre care și testarea următorului Battlefield de către vizitatorii de la fața locului. Desigur, evenimentul va fi transmis și live.

Potrivit Gamespot, participanții la EA Play „vor avea șansa să joace următoarea experiență Battlefield” chiar în această vară, la EA Play. Însă, cu privire la această „experiență”, EA nu a oferit niciun detaliu despre joc, nici măcar era în care se va desfășura.

Battlefield 1, lansat la sfârșitul lui 2016, a făcut trecerea de la războaiele moderne din ultimele titluri din serie la primul Război Mondial. Înainte de acesta, am avut șansa să ne luptăm în viitor, vorbind aici de Battlefield 2142, însă cel mai apreciat de majoritatea jucătorilor a fost de fapt Bad Company 2. Dincolo de tema acestuia din urmă, iarăși un război din epoca modernă, Bad Company 2 a venit și cu o surpriză, războiul din Vietnam. Și iată cum ajungem la speranța fanilor seriei, aceea că EA va face încă o trecere la acea epocă.

Pe lângă Battlefield, EA va prezenta și alte jocuri, printre care se numără cele din divizia EA Sports, dar și Anthem, care a fost între timp amânat. Urmând să își facă apariția anul acesta, perioada de lansare i-a fost schimbată și urmează să fie lansat începând cu prima parte a lui 2019.

Anthem este un joc cu totul nou, un IP nou, care a fost dezvăluit la E3 2017, însă de atunci și până acum nu am aflat prea multe lucruri despre el. De altfel, în afară de un teaser trailer, mai avem un singur trailer lansat în ultimele opt luni. Acesta poate fi văzut mai sus și din fericire include și ceva gameplay pentru a ne face măcar o idee.

[Gamespot]

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button