GamingPC&ConsolesTech&IT

Următorul Assassin’s Creed ar putea avea vikingi

Ubisoft a început să dea semne despre identitatea noului joc din seria Assassin’s Creed. Știu, în mod normal aflam despre joc de la un leak cu vreun an înainte de anunț, dar de această dată compania pare să fi decis să facă primul pas.

Cei care joacă The Division 2 au fost surprinși să observe prin joc un poster cu ceva ce pare a fi un joc Assassin’s Creed. Posterul includea un personaj ce arată puțin ca un asasin cu o caschetă, ținând în mână acel afurisit de măr pe care îl fugărești prin majoritatea jocurilor. Nu este prima dată când Ubisoft pune astfel de indicii în jocurile sale, și nici nu pare a fi prima dată când este pomenită posibilitatea unui Assassin’s Creed cu vikingi. Conform informațiilor care mișunau deja prin internet, jocul va fi lansat în anul 2020 și va purta numele Kingdom.

Alte posibilități îndelung speculate despre amplasamentul unui joc Assassin’s Creed includ Japonia și China. Probabil vom ajunge și acolo cu timpul, nu e de parcă seria are vreo șansă să ia vreo pauză prea curând, acum că și-a găsit o rețetă care va atrage publicul garantat, cea a lui The Witcher 3. Cel puțin pe moment, probabil va trebui schimbată iar peste un deceniu.

[Kotaku]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button