Tech&ITPCRSS PaginaDeMedia

Următoarea actualizare de Windows 10 se va concentra pe munca de la distanță

Windows 10 urmează să primească un update major în prima jumătate a anului 2021 și se pare că acesta va fi axat pe munca de acasă. În fiecare an Microsoft oferă două actualizări majore: cea din primăvară este de obicei cea mai bogată în carcateristici noi, în timp ce update-ul din toamnă este mai aerisit și de obicei repară diferite probleme.

Versiunea 21H1 a lui Windows 10 va avea un set de caracteristici care vor îmbunătăți securitatea și accesul de la distanță. Aceste noutăți vor fi incluse în următorul update și se concentrează pe aspectele de bază pe care utilizatorii ni le-au cerut.
John Cable, Windows Servicing and Delivery, Microsoft

Printre cele mai notabile îmbunătățiri pe care Windows 10 21H1 le va aduce se numără:

  • Suport pentru mai multe camere compatibile Microsoft Hello.
  • Îmbunătățiri și optimizări aduse sistemului Windows Defender Application Guard.
  • Windows Management Instrumentation (WMI) va avea performanță sporită și suport pentru control de la distanță.

Microsoft a dat drumul unei versiuni beta de Windows 10 21H1 pentru membrii Insider. Aceasta este mică ca și dimensiuni și se va instala repede, în ceea ce pare a fi o schimbare de roluri. Aparent un update mai mare cu numele Sun Valley va fi lansat după jumătatea anului, iar acesta va aduce cu el o schimbare majoră de aspect.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button