GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Urmariti aproape 20 de minute de gameplay din The Outer Worlds

The Outer Worlds se apropie cu viteza de data de lansare, iar in cadrul Tokyo Games Show, am primit un videoclip de aproape 20 de minute in care putem vedea cum arata combatul si sistemul de questuri. Comparativ cu videoclipuri standard create pentru evenimente de genul, in acest video putem vedea un gameplay ceva mai aproape de realitatea in care orice player ar parcurge jocul cu sarit peste dialoguri, aranjarea inventarului, ignorarea quest-urilor pentru a cauta loot in zone din apropiere si lovirea accidentala a cate unui butoi exploziv… tipul de prostii pe care le face oricine intr-un open-world.

Chiar daca titlul este in japoneza, partea audio a jocului este in engleza si puteti auzi o multime de dialoguri, care insa sunt taiate intrucat jucatorul inregistrat tot apasa pe butonul de skip. Este usor insa sa intelegem despre ce este vorba. Jucatorul preia o nava veche si pretinde ca este capitanul acesteia, plecand intr-o aventura pentru a gasi un nou regulator, in timp ce se lupta cu roboti si tot felul de aratari.

Dupa cate am vazut pana acum, jocul are o atmosfera cumva space western si un combat care indica clar ca avem parte totusi de un RPG. Mintea imi zboara inevitabil la Fallout New Vegas, care pana la urma a fost creat de aceeasi oameni. Daca inca nu te-ai hotarat sa cumperi jocul, poate ca acest video este exact ceea ce iti trebuie ca sa te motiveze. The Outer Worlds va vedea lumina zilei pe data de 25 Octombrie.

PCGamer

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button