MORE

Uploadeaza orice fisier din iOS cu MediaFire sau Google Drive!

Pentru ca in ultimele zile tot discutam despre Cydia si tweakuri ce te pot convinge sa iti jailbreakuiesti telefonul, daca nu ai facut-o deja, azi noapte au aparut in repo-ul BigBoss doua tweakuri ce ar putea sa-i multumeasca pana si cei mai fanatici in materie de productivitate. De multe ori tabara Google cu al sau Android a avut avantajul unui sistem de operare deschis, ceea ce implica accesul si automat impartasirea altor fisiere decat poze si contacte, precum se intampla de atata timp in iOS. Insa aici intervine jailbreakul, singura metoda de a transforma iOS-ul intr-un sistem de operare deschis. De aici variantele sunt aproape nelimitate, existand un tweak pentru aproape orice necesitate.

GDUploadAny ofera posibilitatea de a uploada in Google Drive prin aplicatia oficiala orice fisier stocat in memoria telefonului cu ajutorul unui file browser.

Un alt tweak din aceeasi categorie este MFAnyFile, insa acesta este dedicat aplicatiei oficiale MediaFire si functioneaza pe acelasi principiu.

iFile este cel mai puternic file browser disponibil de ani de zile in Cydia, iar acesta are Dropbox integrat, insa pentru cine nu e fan iFile sau nu vrea sa impartaseasca fisiere prin Dropbox, aceste doua tweakuri ofera o alternativa foarte buna. Ambele utilitare sunt produse de acelasi dezvoltator si sunt disponibile la $1,49 fiecare.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button