MORE

Upgrade Destiny la PS4 si Xbox One, gratuit!

Acesta este un anunt destul de asteptat cu privire la un Upgrade Destiny. Mult asteptatul joc de la Bungie isi va face debutul in aceasta saptamana pe PS3, Xbox 360, PS4 si Xbox One.

Daca nu ai facut inca tranzitia de la old gen la current gen (de exemplu, de la PS3 la PS4) si vrei sa te joci Destiny, atunci, ultimul anunt facut de Bungie o sa iti puna un zambet larg pe buze. Daca vei cumpara o versiune last gen a lui Destiny pana in data de 15 Ianuarie 2015, o sa beneficiezi de un upgrade gratuit la varianta next gen a acelei versiuni. De exemplu, daca cumperi versiunea de PS3 a jocului, atunci, vei „primi” o copie digitala gratuita a jocului pe PS4 (acelasi principiu se aplica si pentru variantele de Xbox).Upgrade Destiny

Progresul realizat si DLC-urile achizitionate de catre jucator vor fi transferate de la versiune la versiune, deci, putem spune ca tranzitia dintre last gen si next gen se afla in „destinul” gamerilor. Nici gamerii de PS Vita nu au fost uitati de catre Bungie. Creatorii jocului au gandit o schema de control dedicata platformei, astfel imbunatatind experienta de joc. De ce ? Pentru ca beta-ul lui Destiny a fost primul in clasamentul jocurilor jucate pe dispozitive portabile.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button