GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Update-ul No Man’s Sky NEXT aduce foarte mult conținut nou

Actualizarea NEXT a lui No Man’s Sky este cea mai mare actualizare de până acum, conform dezvoltatorului Hello Games de la începutul acestui an. Acesta este așteptat să se lanseze săptămâna viitoare – marți, 24 iulie – și are acum un nou trailer. Bucurați-vă de el la sfârșitul acestui articol.

NEXT aduce cu el suportul multiplayer pentru No Man’s Sky solicitat de multă vreme pentru comunitate, construirea nelimitată a bazelor și, după cum puteți vedea mai jos, o grafică îmbunătățită. Explorarea spațială este acum pe deplin jucabilă din perspectiva first sau third person – atât pe jos, cât și în interiorul navei.

Hello Games a declarat:

Faceți echipă cu un grup mic de prieteni și explorați universul împreună sau alăturați-vă altor străini la întâmplare. Vă puteți ajuta prietenii să rămână în viață sau să-i jefuiți pe alții pentru a supraviețui. Puteți construi adăposturi mici sau colonii complexe care sunt partajate cu toți jucătorii.

Luptă ca un pirat sau un wingman în bătăliile epice din spațiu cu prieteni și inamici. Concurați în exocraft-uri pe terenuri străine ciudate, creând piste de curse și trasee pe care le puteți partaja online. Modificările caracterului din joc vă permit să vă personalizați aspectul.

Dezvoltatorul explică că aventurierii curioși pot acum să asambleze și să îmbunătășească flota de fregate, care pot fi comandate de pe puntea propriului freighter. Apoi puteți să vă trimiteți flota în vasta întindere sau să le folosiți pentru a explora anumite sisteme. Vă puteți invita și prietenii în misiuni, spune dezvoltatorul toate acestea permițând realizarea unei „nave capitale cu adevărat personalizată„.

Hello Games descrie actualizarea NEXT a lui No Man’s Sky ca una incredibil de importantă, dar și „doar un alt pas într-o călătorie mai lungă„. Dacă sunteți interesați să faceți următorul pas împreună, NEXT se va lansa pe 24 iulie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button