PC&Consoles

Update-ul lui DOOM cu numărul 6.66 deblochează multiplayerul și reface progresia

Era inevitabil ca un update pentru DOOM să poarte acest număr. Și este unul bun! Această ultimă actualizare a jocului deblochează accesul la toate DLC-urile de multiplayer pentru toți jucătorii, și va reconstrui tot sistemul de progresie din multiplayer.

Practic, oricine va cumpăra jocul de acum înainte va primi acces la 9 hărți adiționale, 3 arme, 3 demoni, și opțiuni noi pentru echipament. Înainte de acest update, noi elemente de inventar cum ar fi arme, armuri și alte modificări erau deblocate aleator. Acum fiecare element este deblocat într-un mod specific, fie prin vreo provocare anume sau atingerea unui anumit nivel.

După noul update toți jucătorii vor fi aduși la nivelul 0, dar asta nu va afecta în niciun fel performanța ta ca jucător, nivelul având doar rol de indicator, fără nicio altă contribuție. Cei care au deja jocul pot alege între a-și păstra toate elementele deblocate (demoni, arme, elemente cosmetice), sau de a își restarta tot progresul și să pornească „pe curat” alături de noii jucători. De asemenea, le va fi recunoscut progresul printr-o insignă specială.

Alte modificări includ renunțarea la Hack Module System, un sistem criticat de comunitate, în favoarea unuia nou, Runes System. Până acum Hack Modules erau elemente consumabile de tip power-up care-ți confereau unele aventaje pentru o perioadă scurtă de timp. Runele în schimb sunt obiecte de inventar ce pot fi echipate pe caracterul tău la fel ca orice alt tip de echipament. HUD-ul a primit și el unele modificări, iar acum ai mai multe informații despre ce anume te-a omorât și în ce mod anume.

În urma lansării acestui update major pentru DOOM, Bethesda dă șansa celor care încă nu au achiziționat jocul să-l încerce gratuit pe parcursul acestui weekend. Pentru acest eveniment vor fi deblocate primele două hărți din campanie, iar multiplayer-ul va fi în întregime la dispoziția tuturor care vor să-l încerce. Spor la fraguri!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button