GamingPC&ConsolesTech&IT

Update-ul After Hours este acum live pentru GTA Online

Rockstar Games a lansat un nou pachet de conținut nou pentru Grand Theft Auto V. Actualizarea masivă After Hours pentru GTA Online este acum disponibilă pe PS4, Xbox One și PC, aducând vehicule noi, abilitatea de a deține și de a opera un club de noapte și mai mult lucruri pentru modul online.

Cluburile de noapte reprezintă cea mai mare adăugare a actualizării. Jucătorii pot acum să se unească cu Tony Prince pentru a-și deschide și gestiona propriul club, de la recrutarea personalului la alegerea decorului și promovarea locului. Dacă clubul vostru devine popular, puteți chiar să vedeți celebrități ale lui GTA precum Jimmy Boston și Lacey Jonas.

Cluburile de noapte servesc, de asemenea, un scop mai utilitar; toate afacerile pe care le dețin în prezent jucătorii pot fi gestionate de acolo. Fiecare club are, de asemenea, un Vapid Speedo Custom, unul dintre cele șapte vehicule noi adăugate la GTA Online. Vapid Speedo Custom poate fi imbunatatit cu tablă blindată si cu o mitralieră montată cu pivot. Puteți vedea celelalte vehicule noi disponibile în GTA Online în lista de mai jos:

Dinka Jester Classic (Legendary Motorsport)
Ocelot Swinger (Legendary Motorsport)
Mammoth Patriot Stretch (Southern San Andreas Super Autos)
Festival Bus (Southern San Andreas Super Autos)
MTL Pounder Custom (Warstock)
Maibatsu Mule Custom (Warstock)

Jucătorii care se conectează la GTA Online până în 30 iulie vor primi gratuit tricoul Tony’s Fun House. Cei care s-au alăturat „listei de oaspeți”, conectându-se înainte de 2 iulie, vor primi, de asemenea, recompense exclusive, inclusiv 350.000 dolari în joc, uniformele Sessanta Nove Multi-Color și Pink & Green Camo, și tricoul Maisonette Los Santos. Membrii listei de oaspeți pot primi de asemenea o reducere de 40% pentru noul Maibatsu Mule Custom și MTL Pounder Custom.

În cele din urmă, un nou sortiment de reduceri în joc este acum disponibil. Jucătorii pot beneficia de o reducere de 25% dintr-o varietate de proprietăți, întreprinderi și renovări în GTA Online până pe 30 iulie. Puteți găsi lista completă a articolelor reduse mai jos:

Hangars & Renovations
Hangar Workshop
Executive Offices & Renovations
Executive Garages & Renovations
Custom Auto Shop
Special Cargo Warehouses
Biker Clubhouses & Renovations
Custom Bike Shop
Biker Businesses
Bunkers & Renovations

Puteți citi mai multe despre actualizarea After Hours pe site-ul oficial Rockstar.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button