MORE

Update: Tim Cook da o replica dura celei mai recente carti despre Apple.

Update: Tim Cook da o replica dura celei mai recente carti despre Apple. Intr-un articol de ieri vorbeam despre „Imperiul Bantuit: Apple dupa Steve Jobs”, o lucrare ce tocmai a fost publicata, si care vorbeste despre declinul companiei din Cupertino dupa disparitia fondatorului sau vizionar.

Tim Cook numeste cartea un „nonsens” care „esueaza sa inteleaga Apple, pe Steve sau pe oricine altcineva din companie. Am avut mereu de-a face cu denigratori. Ei ne fac doar mai puternici.” Autoarea, Yukari Kane, spune: „Daca Tim Cook are un raspuns atat de viguros inseamna ca i-a atins o coarda sensibila.” Hmmm…Asa o fi. Dar stiti ce? Mie asta imi miroase a raspuns de troll. Spuneti-ne daca nu vi se pare asa pe Facebook.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button