Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Update substantial de design si functionalitate la Google Maps!

/
/
/
/
image

În cele din urmă, Google Maps a primit de modernizarea Material Design-ului pe care mulți o așteptau – și este mai mult decât un upgrade de suprafata. Noile versiuni ale aplicatiei Maps pentru Android și iOS se concentreza pe grafica super-flat și animații pline de viață la care te-ai aștepta de la noul limbaj de design Google, dar ele includ, de asemenea si optiunea de a-ti face rezervari la restaurant prin OpenTable. Dacă sunteți în SUA, vă puteți rezerva o masă chiar pe loc, de pe pagina respectiva, fara a mai vizita un site web sau lansa altă aplicație.

Veți avea, de asemenea, mai multe opțiuni si posibilitati daca sunteti fanul serviciilor de calatorie. Când sunteți în căutarea unui traseu, Maps estimează în timp real costul unei „plimbari” Uber pana la o anumită destinație; deci vă puteți da seama rapid dacă este sau nu mai convenabil cu autobuzul. Actualizările Maps pentru Android și iOS ar trebui să ajungă în următoarele câteva zile, așa că nu va trebui să mai așteptati prea mult timp.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar