PC&Consoles

Update nou pentru No Man’s Sky

No Man’s Sky a avut parte de o lansare nu tocmai încununată de succes. Drept urmare a avut foarte mult de recuperat la capitolul încredere în ochii gamerilor. Dar în ultimele luni Hello Games a mai reușit să își spele din pacate cu o serie de update-uri care au introdus conținut nou și au adăugat jocului o gamă mai variată de lucruri pe care le poți face. Dar niciunul dintre update-urile anterioare ale jocului nu au reușit să stârnească atâta hype precum Atlas Rises, update-ul ce se va lansa în această săptămână.

Fondatorul Hello Games, Sean Murray, a anunțat patch-ul într-un email trimis către fani, în care a confirmat ce era deja indicat de Waking Titan, un joc de realitate alternativă menit să promoveze update-ul. Atlas Rises va conține un sistem de quick-travel prin portaluri și un fir narativ actualizat și mult mai amplu decât cel anterior. Update-ul 1.3 va fi disponibil gratuit pentru toți posesorii lui No Man’s Sky de pe PC și PS4.

Această actualizare adusă jocului vine după Foundation Update lansat în noiembrie anul trecut și Path Finder Update lansat anul acesta în martie. Foarte probabil, la fel ca în cazul update-urilor anterioare, suita de adăugiri aduse în noua versiune nu se vor limita doar la funcțiile majore anunțate, ci vor conține și alte modificări minore menite să îmbunătățească calitatea experienței jucătorilor.

După aceste 3 update-uri, încetul cu încetul No Man’s Sky începe să primească funcțiile care au fost promise de înaintea lansării și să se apropie mai mult de viziunea inițială a jocului. Rămâne de văzut dacă va No Man’s Sky va mai primi și alte actualizări. Mai bine mai târziu decât niciodată.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button