Gaming

Update major pentru The Elder Scrolls Online!

Studioul Bethesda este recunoscut in intreaga lume ca producator al seriei The Elder Scrolls. O franciza care s-a vandut in milioane de exemplare, este modificata in fel si chip de catre fani si este si in ziua de astazi amintita in panteonul celor mai bune RPG-uri realizate pana in acest moment. Ce sa mai… stiu sa puna cap la cap o experienta single player. Multiplayer-ul l-au dedicat MMO-urilor, si cel nou titlu al lor, The Elder Scrolls Online a primit recent un update si are cel mai bun pret din lume…in tara noastra.

Jocul este cel mai nou capitol din povestea ce se petrece in tinutul Tamriel si este dezvoltat de catre ZeniMax Online Studios. Chiar daca este un MMO, jocul are ca punct principal de interes relatarea unei povesti si experienta jucatorului in timpul sesiunilor de joc online, astfel, dezvoltand o experienta unica. Cu toate astea, jocul nu a fost scutit de controverse, avand probleme inca de la lansare, fiind pradat de hackeri si alte asemenea probleme.

Din fericire, acum, la cateva luni de la lansare, acesta a primit un nou update si si-a mai spalat din pacate, noile plusuri fiind de luat in calcul in momentul in dorim sa deschidem portofelul pentru acest joc. Noul update ofera o experiență online net superioara fata de varianta lansata, printre aceste update-uri numarandu-se Craglorn, o zona recent introdusă ce include o nouă poveste in cadrul jocului, questuri special concepute pentru grupuri de câte patru jucători, dar și noi instante denumite Trials pentru grupuri mai mari, de câte doisprezece aventurieri. Pe lângă toate acestea, patch-urile și update-urile efectuate asigură funcționalitatea quest-urilor și abilităților prezente în joc. Lucru de care ZeniMax se pare ca se ingrijeste. Mai mult decat atat, Romania are in momentul de fata cel mai mic pret din lume pentru acest titlu, adica 70 de lei, in concluzie inca un motiv sa incerci experienta online propusa de Bethesda. Cine stie, poate chiar este una mai bine definita acum, dupa ce a stat ceva la dospit in cuptor.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button