MORE

Unul dintre cele mai importante evenimente Elite: Dangerous trolat maxim

Comunitatea Elite: Dangerous a fost si se pare ca este inca trolata de un grup numit Smiling Dog Crew, SDC, acestia reusind sa troleze intraga comunitate si sa strice distractia multora. 

Formidine Rift, a fost unul dintre cele mai importante evenimente petrecute in Elite: Dangerous, jucatorii fiind insarcinati cu protejarea, sau distrugerea unei nave ce avea la bord informatii pretioase. Peste 3000 de oameni au participat la eveniment, acestia dorind sa protejeze nava pe care se afla personajul cu informatiile, numit Salome. Nava in care era se afla acesta era si ea pilotata, in parte, de catre autorul Drew Wagar, implicat si el in dezvoltarea universului Elite: Dangerous, fiind responsabil pentru romanul Reclamation.

Din pacate finalul a fost inevitabil, SDC troland maxim intreaga comunitate. Acestia erau cunoscuti ca fiind niste troli de mare clasa, cauzand multe probleme in joc, de multe ori avand un compas moral incert. Fie erau pe un stream de caritate si stricau distractia, fie atrageau atentia asupra unor probleme de joc producatorilor. Dar, spre mirarea multora, au fost foarte activi in timpul acestui eveniment, ba chiar de ajutor, asta permitand grupului sa castige increderea comunitatii… pana in ultima clipa cand si-au intors armele.

Problema cu acest „mic troll”, este ca evenimentul urmeaza sa fie imortalizat in urmatoarea carte a lui Drew Wagar, iar numele personajului care a distrus nava… si unul dintre cei mai notorii troli din SDC… este Harry Potter.

„Comandantul Salome, fostul senator și doamna dezamăgită Kahina Tijani Loren din imperiu, este mort”, a scris el. „Ea a fost confirmată ucisă la ora 21:49 la 29 aprilie 3303, cedând unui foc ostil comandantului Harry Potter”.  Drew Wagar

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Unul dintre cele mai importante evenimente Elite: Dangerous trolat maxim - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button