PC&Consoles

Unul din creatorii lui World of Warcraft sprijina serverul inchis Nostalrius

Inchiderea serverului Nostalrius a iscat multe discutii pe internet, referitoare la drepturile jucatorilor de-a juca MMO-ul pe care il vor, asa cum il vor.

Acel server rula o varianta de World of Warcraft pe care Blizzard nu o mai ofera. Si chiar daca este in totalitate dreptul companiei sa il inchida, a cam lasat sute de mii de jucatori fara o alternativa, pentru ca Blizzard nu ofera servere traditionale de World of Warcraft. Situatia este destul de interesanta, pentru ca pana si unul din creatorii lui World of Warcraft pare sa sprijine petitia de-a reinvia serverul Nostalrius.

Mark Kern, lider al echipei care a produs World of Warcraft, a promis ca in cazul in care petitia care cere reintroducerea unui server Vanilla, ca Nostalrius, va atinge 200 de mii de semnaturi, o va inmana personal lui Michael Morhaime, presedinte al studioului Blizzard.

Kern a dorit sa aduca la atentia publicului ca asta tot nu va rezolva prea multe lucruri. Daca jucatorii chiar vor un server ca Nostalrius sa functioneze cu aprobarea Blizzard, trebuie sa semneze foarte multi oameni, in jur de 850 de mii. Un astfel de numar ar atrage atentie, ar face compania sa se gandeasca la posibilitatea de-a introduce servere Vanilla, pentru ca evident exista multa cerere, iar World of Warcraft tot tinde sa o ia la vale la cateva luni dupa lansarea unui expansion nou.

[PC Invasion]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. „cateva luni dupa lansarea unui expansion nou” ….. este la cateva luni inainte de lansarea unui expansion nou (Legion)

    1. Ba nu prietene, este dupa lansarea unui expansion, in sensul ca la ultimele expansion-uri, pool-ul de player al WoW a scazut dramatic din cauza ca a inlesnit jocul intratat incat joaca tot felu` de copchii cu cas la gura. Vezi caderea playerilor dupa Cataclysm, dupa Pandaria, dupa Draenor … Sa vedem ce-o fi cu Legion …

      1. Mi s-a parut ca face referire la expansion nou, adica (Warlords of Draenor) ca fiind expansion recent, ceea ce nu este. In fine, poate e o problema de exprimare, sau nu, in ceea ce vad eu („World of Warcraft tot tinde sa o ia la vale la cateva luni dupa lansarea unui expansion nou”). Plus ca lumea a inceput sa plece cel mai mult dupa Pandaria, inainte si dupa lansare nu a fost bine primit.
        Da, intr-adevar vin numai copii sa joace WoW, tocmai pentru ca l-au facut mult mai usor, iar de partea de PVP, unde acolo era baza in mare parte, nu se mai bazeaza pe skill ca sa castigi. Vezi forumurile de pvp, pana in 6.3 parca, foarte multa lume se plangea de druid ca fiind imposibil de batut cel putin 1 vs 1. Sunt destul de multe probleme, dar dupa cum merge blizzard vrea sa readuca ceea ce i-a adus faima in trecut, content si PVP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button