PC&Consoles

Unul din creatorii lui Titanfall 2 este dezamăgit de vânzări

Titanfall 2 a fost un shooter foarte plăcut, care a completat unul din lipsurile principale ale predecesorului său prin adăugarea unei campanii de multiplayer.

În ciuda acestui fapt, jocul nu a fost tocmai un succes fenomenal. Conform spuselor celor de la Electronic Arts, s-a vândut bine, suficient de bine cât să continue dezvoltarea francizei, dar nu s-a vândut chiar atât de bine.

Vince Zampella, co-fondator al studioului Respawn și fost Infinity Ward, a declarat recent că Titanfall 2 nu s-a vândut pe cât de bine ar fi trebuit și are câteva teorii. Una din ele este că prețul ar fi fost prea agresiv, ceva ce era mai valabil la jocul anterior. Dar o altă posibilitate ar fi fost că jocul a fost lansat într-o perioadă prea aglomerată. Nu de alta, dar Electronic Arts a decis să lanseze jocul fix între Battlefield 1 și Call of Duty Infinite Warfare. Ambele FPS-uri cu bugete de promovare mult mai mari și un interes mult mai amplu din partea publicului.

Zampella a ținut să asigure fanii că Titanfall merge mai departe și că sunt multe lucruri pe drum ce nu au fost anunțate încă.

Totuși, faptul că până și unul din creatorii jocului este nemulțumit de cum Electronic Arts a îndesat Titanfall 2 într-o perioadă unde un joc mai slab foarte probabil ar fi murit.

[Gamespot]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button