Gaming

Unturned – Un joc de exceptie, conceput la…16 ani!

In acest moment, Unturned este unul dintre cele mai accesate jocuri de pe Steam, fiind surclasat doar de titluri precum Dota 2, PayDay2, Skyrim, CS, DOTA 2 si Team Fortress 2.

Modelul lui Unturned este simplu. Ai doua optiuni. Fie joci free to play, fie cumperi jocul cu 5 euro, astfel avand acces la servere premium, sau gold ,cum le numeste jocul, mai mult loot si mai multa experienta. Nimic iesit in comun, mai ales ca discutam despre un joc care in mod ciudat este o combinatie de Minecraft cu Day Z, dar felul in care Unturned face asta este de-a dreptul unic. Nu numai ca este extrem de distractiv, dar te tine in priza, oferind, cei drept, intr-o harta destul de mica, ore si ore de distractie.

Jocul este in stadiu Early Access, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Multe buguri, multe elemente printre care si craftingul nu sunt explicate, zombii nu au un inteligent predefinit, si cu toate astea, dupa cum am spus si mai devreme, este foarte distractiv. O chestie destul de interesanta, mai ales ca acest joc a fost dezvoltat de un pusti canadian de 16 ani pe numele sau Nelson Sexton. Tanarul descrie jocul astfel:

” Unturned este un joc sandbox multiplayer survival  ce se petrece pe fondul unei apocalipse zombie. Am preferat sa nu il transform intr-un MMO, oferind jucatorilor un sistem usor, in care sa se acomodeze si sa se distreze cu prietenii intr-o lume infestata cu zombie. De-a lungul unei aventuri tipice, grupurile se vor distra fortificand locații, cautand si economisind resurse si mai ales vor colabora cu alti jucatori pentru a supravietui. Jocul este dezvoltat in jurul ideii de a crea o comunitate, dar mai presus de orice se bazeaza pe feedback-ul vostru.”

Este impresionant ceea ce a realizat tanarul canadian, mai mult, pentru pretul extrem de atractiv de…zero lei, pare un joc incitant si mai ales haios. Te poti juca Unturned ore intregi cu prietenii, fara sa iti dai seama unde a disparut timpul, putand sa faci in joc cam tot ceea ce te taie capul. Sincer, intr-o sesiune de joc cu prietenii, de dragul distractiei, ne-am „splitat” in doua echipe a cate doi si am inceput sa ne vanam. Predator Games, sa ii zicem…In fine, a iesit o dementa generala cu momente pline de adrenalina si tensiune, dar mai ales frustrare cand stii ca nu avea cum sa te vada, si totusi ti-ai luat un glonte in teasta. Cert este ca ne-am distrat, si incurajez orice gamer sa incerce acest joc. Aveti mai jos prima mea experienta de „versus” in acest joc.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button