GAMING

Unreal Tournament primește Facing Worlds

Noua variantă a lui Unreal Tournament a luat forma unui FPS gratuit, dezvoltat de Epic Games alături de comunitate, într-o simbioză menită să producă cel mai bun shooter de multiplayer al tuturor timpurilor. Acest plan este mai aproape de realitate, pentru că a primit Facing Worlds.

Fanii seriei Unreal Tournament vor recunoaște acest nume ca cel al hărții cele mai populare de Capture the Flag. Harta Facing Worlds a fost introdusă în varianta pre-alpha a jocului, oferindu-vă din nou posibilitatea de a captura steaguri pe o pereche legată de asteroizi, rotindu-se în spațiu, pe orbită, dar cumva fără ca participanții la bătălie să moară instantaneu din lipsa oxigenului.

Update-ul, care adaugă Facing Worlds, a mai integrat în Unreal Tournament hărțile Titan Pass și Pistola Battleground, alături de două personaje noi, un Skaarj și un Necris.

Armamentul a mai fost modificat puțin, iar boții sunt acum ceva mai capabili să facă față jucătorilor, în modul offline.

Acest update al lui Unreal Tournament 4 mai adaugă și un sistem de progresie, care permite jucătorilor să deblocheze conținut pe măsură ce joacă și îndeplinesc diverse misiuni.

Unreal Tournament este află încă în pre-alpha și poate fi descărcat gratuit de pe pagina oficială

[Unreal Tournament]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button