GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Unreal Gold este acum gratuit pe GOG și Steam

Unreal, faimosul FPS creat de Epic, tocmai a împlinit 20 de ani de când a fost lansat. Cu ocazia aniversării, Steam și GOG oferă jocul gratuit în aceste două zile.

Mai precis, este vorba despre Unreal Gold, care aduce în același pachet jocul original împreună cu pachetul de misiuni Return to Na Pali. Asta inseamnă un total de 47 de misiuni, plus 20 de nivele pentru multiplayer, 13 arme și toate îmbunătățirile grafice care erau la modă în acea perioadă, cum ar fi Direct3D și Glide.

Serios, Unreal a fost un joc cu grafică foarte sofisticată la vremea sa, în 1998. Gameplay-ul în sine poate că a cam lăsat de dorit, dar arăta atât de bine încât nimănui nu-i păsa de asta. Mai mult, a lansat un motor grafic care rămâne relevant până în ziua de azi, plus alte jocuri cu „Tournament” în coadă, care încă mai sunt jucate.

Jocul Unreal Gold va fi gratuit până mâine la ora 20, ora României. Dacă-l revendicați în acest interval de timp, va rămâne al vostru pentru totdeauna. Restul jocurilor din serie de pe GOG (Unreal 2: The Awakening SE, UT GOTY și UT ​​2004 Editor’s Choice Edition) sunt la reducere de 80% până pe 29 mai.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button