GamingRSS PaginaDeMedia

Unreal Engine va oferi un curs de cinci saptamani gratuit

Daca tot suntem inchisi in case si nu avem nimic de facut, cum suna un curs despre dezvoltarea jocurilor video? Unreal Engine va oferi un curs de cinci saptamani pentru toti pasionatii si nu numai, complet gratuit. Ai fost mereu curios cum este creat un joc? Daca da, merita sa arunci un ochi aici.

Unreal Fast Track este un curs gratuit, destinat studentilor din toata lumea. Experienta nu este o necesitate, intrucat te va trece prin toate fazele basic. Cele cinci cursuri saptamanale vor incepe cu introducerea in motorul grafic. In acelasi timp, veti crea un joc platformer third-person. Urmatoarele cursuri vor vorbi despre Blueprints, Unreal Motion Graphics, AI si pasii finali ai proiectului tau.

Cursul este construit in special pentru echipe si este organizat pe Discord. Vei avea chiar si ocazia de a discuta cu membri din industrie care te vor ajuta sa-ti dezvolti aptitudinile tehnice si software. Epic Games sustine ca la finalul Unreal Fast Track, vei avea tot ce-ti trebuie pentru a incepe lucrul la primul tau joc. Si chiar daca nu prinzi atat de mult, este o ocazie buna sa descoperi tainele crearii unui joc video. Cine stie, poate se aprinde vreo flacara in tine.

Inscrierile se fac pe site-ul oficialUnreal Fast Track a inceput deja si se va desfasura pana pe data de 14 Mai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button