CommunityGamingMORERSS PaginaDeMedia

Unreal Engine ofera gratuit asset-urile pentru What Remains of Edith Finch

Un program foarte drag mie si altor cateva mii de oameni. Unreal Engine este un motor grafic foarte versatil si intuitiv. Pentru multi, este un mod de a-si exprima creativitatea in diferite domenii: jocuri video, animatii, filme, arhitectura etc.

Si tocmai de aceea, libraria Unreal Engine este plina de materiale care vin in sprijinul dezvoltatorilor. Multe dintre acestea sunt gratuite, alaturi de cursuri si tutoriale.

Foarte multi iubitori de jocuri video au refacut titlurile preferate in Unreal Engine : Half-Life 2, Minecraft, Quake 2, printre altele. Altii au invatat cum sa-l foloseasca la capacitate maxima pentru filme, inspirati din CGI-ul serialului The Mandalorian.

O initiativa foarte draguta

De data asta, inca o serie de asset-uri sunt oferite gratuit pe Unreal Engine pentru a fi utilizate dupa pofta inimii. Este vorba de asset-urile din What Remains of Edith Finch, un joc indie axat pe explorare si teme emotionale profunde. Dezvoltatorii de la Giant Sparrow si-au adus contributia la Unreal Marketplace Collection, oferind aceste materiale ca parte a unui efort colectiv de a incuraja invatarea si creativitatea.

Nu este prima data cand avem ocazia sa ne jucam cu astfel de daruri. Asset-urile pentru Infinity Blade si Paragon au fost postate in trecut, stand la dispozitia oricarui doritor.

Parteneriatul dintre Giant Sparrow si Annapurna Interactive ofera in libraria Unreal Engine peste 3000 de mesh-uri, texturi si materiale de inalta calitate prezente in joc. Acestea includ elemente din casa familiei Finch, precum texturi si piese de mobilier din camera fiecarui membru, alaturi de o selectie bogata de environment-uri prezente in momentele de flashback de-a lungul povestii jocului.

Potrivit Epic Games, acest parteneriat nu va fi singurul de felul sau. Intreaga comunitate de creatori si dezvoltatori de jocuri vor colabora pentru a face din Unreal Engine un motor grafic exceptional. In viitor, vom avea parte de si mai multe asset-uri gratuite din tot soiul de jocuri.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button