MORE

Unreal Engine aduce suport nativ pentru HTC VR!

Noua casca virtuala a celor de la Valve a fost subiect de discutie si mirare la data anuntarii. Totusi, de atunci si pana acum nu prea a mai „curs cerneala” despre HTC VR, o liniste mormantala lasandu-se peste proiect. Bine, asta daca nu urmaresti blogurile de specialitate, caz in care te salutam si pe tine, stimate inginer.

Valve doreste un intreg ecosistem Steam, avand deja un controller, Steam machines si o casca virtuala, putand chiar sa isi lanseze propia consola daca sunt destul de determinati, avand chiar si propiul sistem de operare, Steam OS. Totusi, toate aceste elemente, sunt egale cu zero daca Valve nu se bucura de sustinerea companiilor producatoare de jocuri. Iar prima companie este chiar Epic Games.

Epic Games a anuntat ca Unreal Engine aduce suport nativ pentru HTC VR incepand cu luna mai a acestui an, astfel cei care detin o asemenea casca se vor bucura de o experienta virtuala. Din pacate nu sunt foarte multe HTC Vive „in salbaticie” in acest moment, HTC VR fiind inca in stadiul pre-alfa de dezvoltare.

Epic au mai anuntat ca doresc sa implementeze Unreal Engine si pentru Project Morpheus al celor de la Sony, sa updateze motorul grafic pentru Oculus si sa rezolve o serie de buguri pe care motorul le are in general.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button