Tech&IT

Unreal Engine 4 arata senzational pe Galaxy S7

Cea mai noua varianta a lui Unreal Engine 4 a fost demonstrata la Mobile World Congress, functionand pe un Samsung Galaxy S7. Si din cate puteti vedea mai jos, arata chiar grozav!

Spre deosebire de iteratiile anterioare ale lui Unreal Engine 4, cea noua are un avantaj sesizabil. Epic Games a integrat suport pentru Vulkan in motor, iar prin coincidenta chipsetul Snapdragon 820, folosit de Galaxy S7, deja il suporta din plin.

Rezultatul este impresionant, un telefon mobil fiind in stare sa redea Anti-Aliasing Temporal (TAA, nu TXAA) , umbre dinamice, refractia dinamica a luminii, depth of field de calitate, capabilitatea de-a reda mii de obiecte independente pe ecran si multe, multe alte lucruri.

Varianta cu suport pentru Vulkan al lui Unreal Engine 4 va fi disponibila intr-un update gratuit al motorului grafic din urmatoarele luni.

Implementarea noului API atat intr-un motor grafic major, cat si in chipset-ul care va fi utilizat in cam toate dispozitivele mobile flagship pentru urmatorii doi ani, va rezulta intr-o revolutie adevarata pentru grafica disponibila pe telefoane si tablete.

Desigur, Vulkan fiind adaugat in Unreal Engine 4 este un semn bun si pentru varianta sa de PC si toate jocurile care vor fi construite folosind tehnologia dezvoltata de catre cei de la Epic Games.

[Epic Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button