MORE

Unreal Engine 4 a devenit gratuit, dar platesti comision pentru monetizare!

Unul dintre cele mai folosite motoare grafice poate fi folosit de-acum gratuit. E drept ca dezvoltarea jocurilor e o treaba costisitoare si nu echipamentul costa neaparat mult, ci mai degraba programele cu care ruleaza acest echipament. Cand ultima generatie de console (Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii) a aparut pe piata, Unreal Engine era folosit de toata lumea, desi costa foarte mult.

Studioul Epic Games, cel care se afla in spatele Unreal Engine 4, a anuntat ieri ca accesul la acest motor de dezvoltare nu va mai fi restrictionat si toate imbunatatirile ulterioare care i se vor aduce vor deveni automat gratuite. Acest lucru inseamna ca oricine poate accesa INTEGRAL instrumentele oferite de Unreal Engine 4. De-acum poti crea propriul tau joc, poti asambla un proiect de arhitectura sau poti face cam orice-ti trece prin cap. Creativitate sa ai! Daca ai de gand sa-ti monetizezi proiectul creat cu ajutorul Unreal Engine 4, ar trebui sa stii ca Epic Games percepe un comision de 5% dupa primii 3.000 de dolari obtinuti din vanzarea produsului.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button