Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Unreal 4 Infiltrator poate fi descărcat acum

/
/
/

Cu doi ani în urmă, Epic Games a lansat un clip video, prin care prezenta de ce este în stare motorul Unreal 4, numit Infiltrator. La vremea sa, chiar arăta grozav, având implementate tehnologii precum PBR, și chiar puteai vedea ce se întâmplă într-o secvență, spre deosebire de ultima demonstrație a lui Unreal 3, Samaritan, ce avea atât de multe efecte de ceață și lens flares pe ecran, încât nu înțelegeai ce se întâmpla.

Cine este curios să vadă cum a fost realizată demonstrația Infiltrator, sau cine visează să folosească resursele sale pentru a realiza propriile proiecte, poate chiar jocuri, are acum această oportunitate.

Infiltrator este acum disponibil, gratuit, pentru oricine are motorul Unreal 4 instalat pe PC, iar Epic vă permite să faceți orice vreți cu el. Ați putea lua toate resursele pentru a face chiar și un produs comercial.

Studioul a menționat că nu ar trebui să vă așteptați să funcționeze 100% perfect din start, fiind construit pe o variantă mai veche a motorului. Iluminarea va necesita ceva atenție ca să arate cum trebuie.

De asemenea, nu ar trebui să luați implementarea sa de Physically-Based Rendering ca cea implicită a motorului grafic, deoarece Unreal 4 a primit o variantă mai bună de redare a materialelor individuale.

[Epic Games]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar