Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Uniunea Europeana aproba achizitia WhatsApp de catre Facebook

/
/
/
/
image

Uniunea Europeana a aprobat achizitia WhatsApp de catre Facebook, cu toate ca autoritatile americane au „recunoscut” achizitia de 19 miliarde de dolari a aplicatiei de catre Facebook acum multa vreme, site-ul de socializare fiind inca de pe atunci cu ochii pe UE, asteptand sa faca acelasi lucru.

Din fericire aprobarea a venit din partea Comisarului European Joaquin Almunia, care spune ca, multumita rivalitatii sanatoase oferite de Line, Viber si iMessage, afacerea nu va dezechilibra piata mesageriei. Facebook a trebuit sa promita ca vor proteja datele utilizatorilor lor in Statele Unite inainte de a primi avizul pozitiv, iar in Europa a primit chestionare in scopul de a evalua impactul asupra mesageriei, inainte de a se lua o decizie. In Mai, Facebook a incercat sa grabeasca procesul de „absorbirii” WhatsApp, asta pentru ca fiecare tara in parte a trebuit sa isi dea acordul. Desigur, va exista mult sexting (stiti voi, poze intr-o postura mai putin decenta), si poate si de aceea oficialitatile au trebuit sa aiba grija cu libertatile acordate.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar