MORE

Uniunea dintre Facebook si Whatsapp nu arata prea bine in ochii UE!

Uniunea dintre Facebook si Whatsapp nu arata prea bine in ochii UE. Chiar daca Facebook este pe cale sa ofere pentru cumpararea serviciului de mesagerie instant 19 miliarde de dolari, atat in bani, dar si in actiuni, acestia trebuie sa treaca de toate reglementarile juridice impuse de organizatiile globale, una dintre acestea fiind Uniunea Europeana.

O parte a procesului de achizitie este ca cele doua companii trebuie sa treaca de Comisia Antitrust Europeana, care, conform celor de la Wall Street Journal, doreste sa stie ce fel de impact va avea pe piata fuziunea celor doua companii, dar si pentru competitori. Astfel, Comisia Antitrust a decis sa trimita chestionare companiilor rivale, companii care evident au ramas anonime, atat ele cat si lista intrebarilor. Totusi, ne inchipuim cam cum ar suna aceste intrebari:

Este bine ca Facebook sa cumpere Whatsapp?

Credeti ca cele doua comapnii se vor pozitiona impotriva companiei dumneavoastra ca un tanc mancator de rivali?

Este Mark Zukerberg Diavolul incarnat?

Credeti in Doamne Doamne-le vostru Facebook?

Vor detine Facebook si Google TOTUL pana la finalul acestui secol?

Da’ chiar! Voi cum ati raspunde la aceste intrebari? Spuneti-ne pe pagina noastra de facebook!

Acum trecand peste mistouri, cu toate ca binevenite, felul in care a ales Comisia Antitrust sa trateze problema este…amuzant. Ce se asteapta? Sa primeasca raspunsuri pozitive cu privire la fuziunea intre cele doua companii? Sunt competitori intr-o piata in care toata lumea vrea o felie cat mai mare de utilizatori. Asta ca sa nu intram in detalii triviale, precum siguranta datelor private si controlul pe care noi il oferim cu buna stiinta celor de la Facebook. Adaugam si Whatsapp in mixtura si mai mult ca sigur ca unii vor incepe sa ridice din sprancene si sa manifeste interes.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Incep sa primesc din ce in ce mai greu notificari push pe Whatsapp…Facebook, what have you done here? :-w

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button