MORE

United Front Games au oferit detalii despre Triad Wars

Dupa o lunga perioda de tacere, United Front Games au oferit detalii despre Triad Wars, mult asteptatul follow-up al lui Sleeping Dogs!

Conform video-ului de mai jos, Triad Wars este un joc in care te bucuri de o lume deschisa, actiunea fiind situata in Hong Kong, si jocul urmand a fi lansat exclusiv pe PC. In loc sa se axeze pe protagonistul din Sleeping Dogs, Wei Shen, jocul online va semanana mai degraba cu un MMO cu jucatori responsabili pentru propriile actiuni, jucatori ce vor trebui sa isi stabileasca propriul teritoriu, sa gaseasca o bresa in lumea interlopa si eventual sa lupte pentru a castiga teritoriile altor bande.

Conform clipului, jocul dispune de un mediu dinamic, Triad Wars putand sa ajunga ceva total diferit pe parcusul a doar cativa ani, fiind schimbat de la temelii de actiunile jucatorilor. Jocul va varia in functie de cum alegi sa iti manevrei personajul: de exemplu jucatorii isi pot alege in ce arie a criminalitatii vor sa se specializeze, contrabada si falsificarea fiind doua dintre posibilitatile mentionate. Intre timp, lupta din Sleeping Dogs se pare ca va aparea si in Triad Wars.

Triad Wars este asteptat pe piata la inceputul lui 2015, cu toate ca se fac inregistrari pentru varianta beta chiar acum. Video-ul din acest post va edifica asupra jocului.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button