Știri ITTECHTelefoane

Unele modele de iPhone 11 ar putea avea trei camere

Zvonul că iPhone 11 ​​ar avea un sistem triplu de camere într-o formă rectangulară – trei camere și flash-ul – a fost pentru prima oară publicat de Onleaks în ianuarie. Blogul japonez Macotakara coroborează astăzi zvonurile cu surse din partea furnizorilor chinezi.

Site-ul spune ca design-ul noului sistem de camere iPhone este asemănător cu modulul camerei de la Huawei Mate 20 și poate fi disponibil atât pentru succesorul lui iPhone XS, cât și pe cei ai lui iPhone XS Max, dar exclusiv pentru variantele cu spațiu de stocare mai mare. Macotakara s-a dovedit de încredere de mai multe ori în trecut.

În imaginea de pe Onleaks redată mai sus, lentilele și blițul nu sunt așezate simetric în interiorul proeminenței. Mate 20 aliniază perfect componentele camerei, cu un cerc asezat în fiecare colț al conturului pătrat.

Articolul de pe Macotakara nu comentează acest aspect. Ei citează producătorii de accesorii drept sursă pentru articolul lor. Se pare că au văzut deja carcase cu decupaje în formă de pătrat, un loc în care un sistem triplu de camere ar putea să încapă.

Zvon iPhone 11 2

Wall Street Journal a raportat anterior că modelul de ultimă generație iPhone 11 ar avea un sistem triplu de cameră. Formularea articolului respectiv a sugerat că „high-end” înseamnă telefonul succesor lui iPhone XS Max. Spre deosebire de acesta, zvonul de pe Macotakara spune că ei cred că sistemul cu trei camere va fi inclus și pe modelul de iPhone de 5.8 inch.

Decât să filtreze funcție de mărimea șasiului fizic, Apple ar putea diferenția funcție de volumul de stocare al modelului, conform zvonului. Acest lucru ar însemna că unele modele de ultimă generație care se mândresc cu o capacitate de stocare internă mai mare ar include și sistemul triplu-cameră ca un avantaj în plus. Probabil modelul de 64 GB va păstra același modul cu camera duală văzut și la iPhone XS.

Nu ar fi pentru prima dată când Apple are caracteristici limitate la variantele de nivel superior ale dispozitivelor lor. La iPhone 7, varianta nouă de culoare Jet Black era disponibilă numai pe dispozitivele de 128 GB și 256 GB. Mai recent, iPad Pro 2018 include o memorie RAM de 6 GB pentru varianta de iPad de 1 TB – deși diferențele de memorie RAM sunt mai puțin vizibile dintr-o perspectivă a consumatorului în comparație cu culoarea șasiului sau adăugarea unei camere triple.

La rândul său, iPhone XR de a doua generație va face trecerea de la un modul cu o singură cameră cu o lentilă cu un sistem de cameră duală. Apple probabil va face anunțul oficial pentru gama de iPhone 2019 în luna septembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button