Gaming

Unearthed: Trail of Ibn Battuta-Treasure Hunting oriental pe mobil!

Unearthed: Trail of Ibn Battuta este unul dintre acele titluri controversate, care cu toate ca nu si-a gasit un loc pe console sau pe PC, a fost imbratisat pe platformele mobile.

Unearthed: Trail of Ibn Battuta este un Action-Adventure dezvoltat in orientul mijlociu, mai exact in Arabia Saudita. In joc esti Faris Jawad, un tanar cautator de comori care se plimba pe intreg globul pentru a returna aceste artefacte muzeelor. Problema este ca povestea uita anumite aspecte importante, precum explicarea motivatiilor, jucatorii fiind usor pierduti in naratiune. Dar haideti sa zicem ca discutam despre un joc de mobil, deci poate fi scuzat.

Gameplay-ul nu este nici el rau, iar pe platformele mobile jocul se comporta surprinzator de bine. Noi l-am incercat pe un nVidia Shield si pe o tableta dual core generica si putem spune ca nu este o experienta de trecut cu vederea. Sigur, buguri suparatoare exista, multe dintre ele tinand de detectarea anumitor suprafete de care sa te prinzi sau de efectuarea sariturilor la momentul potrivit. Mecanica de shooting si secventele de lupta corp la corp sunt mai bine implementate decat in variantele de console sau PC,  dar si aici mai sunt mici probleme.

Jocul ruleaza in Unity Engine, un motor destinat in special mobilelor, lucru care il avantajeaza. Nu arata exceptional, dar nici ingrozitor, fiind perfect pentru o experienta de mobil de doi dolari, atat cat cer producatorii. Grafic putem spune ca nu avem prea multe plangeri. Pe PC este ingrozitor, dar pe mobile, cu un ecran mai mic si cu o rezolutie scazuta, lucrurile par a fi mai detaliate. Din nefericire, avem doar o ora si un pic de gameplay, jocul terminandu-se abrupt, explicandu-ne ca vor mai urma niste episoade. Producatorii au promis ca acestea vor fi realizate in Unreal Engine, deci cu o grafica mai rafinata. Caz in care primul episod din Unearthed va reprezinta ratusca cea urata.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button