PC&Consoles

Underground King, un nou joc românesc, se află pe Kickstarter

Un nou joc autohton și-a făcut apariția zilele acestea pe Kickstarter. Numele său este Underground King și este realizat de doar doi oameni, Alex Nae și Alex Nechita.

Obiectivul lor pe Kickstarter este cel de-a obține suma de 15 mii de euro, care vor fi folosiți pentru terminarea proiectului cu un nivel de calitate mai bun și mai repede decât se putea în mod normal.

Undergound King este un joc ce combină o componentă de management a unei echipe neobișnuite de curse, cu o componentă în care vei participa la diverse competiții în 2D. Vă puteți gândi la curse ca la un soi de Exite Bike, de pe vechiul Terminator/NES, dar cu arme.

Campania jocului cuprinde un oraș întreg, plin de evenimente generate de la o zi la alta, locații de vizitat, și numeroase ocazii de-a vă întrece cu diverse personaje pestrițe, croindu-vă drum treptat către cei 11 boși ai jocului, plus cel final, titularul Underground King.

Dacă doriți să contribuiți la campanie, jocul poate fi cumpărat de pe Kickstarter pentru 15 euro, dar sunt numeroase alte praguri la care puteți ajuta. Există și o variantă demonstrativă a jocului disponibilă pe pagina campaniei.

Efortul de strâns fonduri pentru Underground King se va încheia în 27 de zile, iar jocul va fi lansat în luna octombrie, dacă se termină cu succes.

Prin coincidență, este și ultimul joc de pe Steam Greenlight, Valve anunțând retragerea vechiului sistem chiar după ce Underground King a fost adăugat.

[Kickstarter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button